Wisdom of Life

Bucuria de a oferi

Bucuria de a oferi!

Învățăm să dăruim, să zâmbim, să iubim. De cele mai multe ori uităm să oferim un zâmbet sau o vorbă bună și ne pierdem în amănunte fără esență.

Agafia

Tabăra de creație „Aripi de înger” a fost un proiect social-educativ de ajutorare și susținere, a copiilor din comuna Răzeni, Republica Moldova.

Tabăra s-a organizat în două instituții de învățământ, Grădinița „Alunelul” Nr. 2 și Liceul Teoretic „Ion Pelivan”, ca partener a fost Primăria comunei Răzeni.

Pentru o bună desfășurare a activităților educative din perioada 17 – 19 august 2016, s-au donat din partea Fundației Împreună pentru Solidaritate Socială rechizite și bunuri constând în: scăunele pentru grădiniță, saltele pentru sălile de sport, 3 spaliere pentru sala de sport, 1 tobogan pentru spațiul de joacă în aer liber, precum și cutii cu îmbrăcăminte, valoarea acestora fiind de 1170 lei.

Tabăra „Aripi de înger” s-a încheiat cu câte un program artistic, desfășurat în sălile de festivități ale instituțiilor de învățământ, unde ni s-au alăturat cadrele didactice, copiii și bineînțeles organizatorii taberei.

S-au oferit insigne cu logo-ul taberei, diplome de participare și trofee personalizate cu localitatea Răzeni.

A fost o activitate benefică atât pentru copiii participanți, cât și pentru comunitatea Răzeni, iar noi ca organizatori ne dorim o colaborare de lungă durată.

Agafia Ramona Roșu

V-ar putea interesa şi următoarele articole