Wisdom of Life

Statistica Taberei de creație „Aripi de Înger” 3 iulie – 26 august 2017

Statistica Taberei de creație „Aripi de Înger” 3 iulie – 26 august 2017

Aflată la cea de a XII-a ediţie, Tabăra de creație „Aripi de Înger”, organizată de Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială din Piatra Neamț, în parteneriat cu parohia „Sf. Voievozi” din Săvinești şi Fundația Solidaritate și Speranță, filiala Săvinești, a reunit în acest an, în perioada 3 iulie – 26 august, 395 de participanţi, la care se adaugă ce 74 de voluntari, care au supravegheat şi coordonat activităţile derulate în tabără.

Ca şi în anii trecuţi, numărul fetelor (217) pregătite să petreacă într-un mod constructiv vacanţa de vară, a fost mai mare decât cel al băieţilor (178).

În acest an au fost participanţi la tabără şi din afara graniţelor ţării, 6,58% (26 participanţi) din Italia şi Irlanda, iar din România 93,42% (369 participanţi). Cei din străinătate au fost majoritari din Italia, dar şi din Irlanda.

În ceea ce privește locaţiile din care provin participanții din România, majoritatea, 91,60% sunt din judeţul Neamţ.

Structura pe grupe de vârstă a participanților la tabără ne arată un procent de 28,61%, în cadrul grupei Piticot, grupa Junior a înregistrat un procent de 64,30%, iar grupa Senior 7,09%.

Dorim, pe acestă cale, să mulțumim colaboratorilor noștri, care au fost de un real sprijin în realizarea ediției a XII- a a Taberei de creație „Aripi de înger” desfășurată la Săvinești.

Corina Băhneanu

Mai multe articole aici