Wisdom of Life

Stimați prieteni / colaboratori –

Stimați prieteni / colaboratori,

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială vă invită să deveniți partenerii ei în realizarea proiectelor umanitare de care beneficiază sute de persoane. Oricine poate sprijini acum proiectele Fundației, fără niciun cost, datorită prevederilor Codului Fiscal, mai mult de atât, începând de anul acesta, procentul este de 3,5% din impozitul pe venit, inclusiv în cazul veniturilor din salarii, pensii, activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă, activități idependente impuse pe baza de normă de venit, activități agricole impuse pe bază de venit, cedarea folosinței bunurilor, pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit și drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real. Acesta oferă tuturor cetățenilor posibilitatea de a sprijini activitățile comunitare umanitare prin direcționarea a 3,5 % din impozitul pe venit către o organizație nonprofit.

Atenție pentru a vizualiza, lista și completa formularul, este nevoie de programul Adobe Acrobat Reader care pot fi descărcat de aici.

Atenție, formularul trebuie descărcat pe PC, nu poate fi vizualizat în browser.

Ce înseamnă aceasta?

1. Dacă aveți venituri numai din salarii, completați cu datele dumneavoastră formularul 230 Click aici  care poate fi descărcat de pe site-ul fundației www.solidaritatesociala.ro sau de pe pagina de facebook: solidaritatesociala apoi trimiteți declarația completată la administrația financiară sau la adresa: Fundația Ămpreună pentru Solidatitate Socială, str. General Buniș. nr. 6, Săvinești, județul Neamț.
2. Dacă aveti deja formularul:  nu uitați să completați rubrica III punctul 2 (declarația 230) cu datele fiscale ale Fundației prezentate mai jos:

FUNDAȚIA ÎMPREUNĂ PENTRU SOLIDARITATE SOCIALĂ |  RO7933040|  RO46 CECE NT01 30RO N099 9002

    Important!
Nu trebuie să calculați dumneavoastră 3,5 %  –  acest lucru este obligația administrației financiare.

Fără să înregistrați vreo cheltuială suplimentară aveți ocazia să direcționați o sumă către cei care au nevoie și să deveniți astfel unul dintre partenerii Fundației. Alegerea dumneavoastră de a fi alături de noi este demnă de încredere prin tot ceea ce am făcut și ce vom face pentru comunitate.
Misiunea Fundaţiei Împreună pentru Solidaritate Socială este de a combate marginalizarea socială prin redarea demnităţii umane, ajutorarea şi încurajarea persoanelor defavorizate din comunitate, prin solidaritate şi angajament social.
Ne propunem susţinerea comunităţii locale pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii sociale şi culturale, prin apărarea drepturilor omului şi valorilor morale creştine.
Întreaga activitate a fundației se axează pe 2 coordonate: activități social – filantropice (oferirea de hrană în cadrul unei cantine sociale, ajutoare materiale diverse) și cultural – educative (organizarea de tabere, grupuri artistice, oferirea de consiliere educațională și psihologică, organizarea de cursuri de formare în diverse domenii practice – confecționarea de lumânări decorative, patiserie, croitorie, broderie, etc.).
Toate aceste proiecte vor continua și vor fi completate de altele noi, la care aveți acum ocazia să contribuiți.
În doar câteva secunde, timpul necesar completării rubricii III punctul 2 din Declarația de impozit pe venitul global (formularul 230), puteți decide asupra destinației unei părți din impozitul pe care oricum îl plătiți, dar, mai ales, puteți contribui la ajutorul acordat celor care au nevoie.
Trei virgula cinci la suta (3,5%) pentru proiectele Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială.

Un pas mic, dar sigur, către parteneriatul în interesul comunității!