Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Cultural Educativ

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială oferă oportunități educaționale și culturale pentru toate categoriile de vârstă și din toate mediile sociale. Creăm programe care să ofere acces la informație și cunoștințe, precum și la experiențe cultural-educative care să dezvolte spiritul critic și creativ al individului.

Printre programele noastre se numară inițiative de lectură care oferă carți, în mod gratuit, și pune la dispoziție biblioteci mobile pentru comunitațile izolate. De asemenea, organizăm ateliere de arte și meserii, unde tinerii pot învăța și exersa diverse abilități manuale, precum și programe de teatru și muzică, care oferă oportunități pentru copii și tineri de a se exprima și de a se dezvolta prin intermediul artei.

Colaborăm cu diferiți artiști și profesioniști, din domeniul cultural,  pentru a oferi conferințe, seminarii și ateliere interactive, care să promoveze educația și cultura în comunitățile noastre.

Suntem convinși că, prin educație si cultură, putem contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea calității vieții și a societății în ansamblul său.

Jurnal FM este un radio cu format cultural care oferă ascultătorilor muzică, informații și dezbateri diverse, inclusiv informații din sfera socială. Echipa este formată din jurnaliști radio experimentați care comunică rapid și eficient informațiile selectate. Jurnal FM dorește să fie o alternativă pentru ascultătorii maturi și educați și să fie un susținător al oamenilor și evenimentelor de cultură. De asemenea, Jurnal FM este deschis către comunitate și folosește informațiile oferite de invitații emisiunilor și de publicul ascultător prin intervenții telefonice în direct și mesaje transmise redacției.

Postul Radio Ciufulici își propune să promoveze și să mediatizeze proiecte culturale educative prin intermediul unui program diversificat, care include cântece tradiționale, proverbe și zicători, povești și povestiri, snoave și vorbe cu tâlc din cultura românească. Scopul este de a crea un spațiu unde ascultătorii pot descoperi frumusețea și valoarea scrierilor și tradițiilor locale românești, dezvoltând astfel o iubire și apreciere pentru acestea.

Jurnal Spiritual este o revistă online dedicată explorării dialogului etic, estetic și religios. Este un proiect cultural-educativ susținut de Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială, care se concentrează pe dezvoltarea și promovarea conștiinței morale, estetice și spirituale a cititorilor săi. Revista oferă o platformă de discuții deschise și analize profunde asupra unor teme diverse, cum ar fi religia, filosofia, artele, cultura, etica și societatea, înțelepciunea antică și modernă. Prin aceasta, Jurnal Spiritual încurajează oamenii să-și dezvolte propria lor conștiință morală și spirituală și să se implice activ în construirea unei societăți mai bune și mai înțelepte.

Donațiile tale pot contribui la schimbare! Împreună putem face diferența!