Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Rapoarte de activitate

Rapoartele de activitate ale Fundației  prezintă rezultatele proiectelor și acțiunilor noastre sociale și culturale din ultimii ani. Ne dorim să fie transparență și din perspectiva modului în care folosim fondurile și resursele primite, așa că am publicat aceste rapoarte pentru a oferi o imagine clară a impactului pe care îl avem în comunitatea noastră. Aici veți găsi informații detaliate despre proiectele noastre, inclusiv obiectivele, activitățile și rezultatele, precum și date financiare, toate într-un format ușor de înțeles.

Sperăm că aceste rapoarte vă vor oferi o imagine mai bună a activității Fundației și vă vor inspira să ne susțineți  pentru a  face o diferență pozitivă în viața oamenilor din comunitățile noastre. Dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe despre noi, nu ezitați să ne contactați. Suntem întotdeauna bucuroși să discutăm despre munca noastră și să răspundem întrebărilor dumneavoastră. Vă mulțumim pentru implicare și sperăm că informațiile prezentate  vă vor convinge să ne sprijiniți în misiunea noastră.

Raport de Activitate 2022

Image2

Raport de Activitate 2021

Image2

Raport de activitate 2020

Image2

Raport de activitate 2019

Image2

Raport de activitate 2018

Image2

Raport de activitate 2017

Image2

Raport de activitate 2016

Image2

Raport de activitate 2015

Image2

Raport de activitate 2014

Image2

Raport de activitate 2013

Image2

Raport de activitate 2012

Image2

Raport de activitate 2011

Image2

Donațiile tale pot contribui la schimbare! Împreună putem face diferența!