Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Bucuria din ochii copiilor

O nouă zi de activități educativ-recreative a debutat, luni, 27 iulie 2015 la Centrul de Servicii Sociale “Samariteanul Milostiv” din Săvinești. Începând cu ora 9, tinerii participanți ai celei de-a șasea ediție a Taberei de creație “Aripi de înger”, s-au adunat la Săvinești pentru a se cunoaște și a da startul unei noi săptămâni de distracție și voie-bună.

SONY DSC

După ce s-au cunoscut prin intermediul unor joculețe de inter-relaționare, copiii au mers în parcul din centrul comunei Săvinești, unde s-au relaxat și au socializat.

,,O nouă serie de copii frumoși și dornici de joc și joacă. De dimineață am făcut cunoștință, prin intermediul unor jocuri de intercunoaștere și de apropiere, precum Mima, Cartoful fierbinte și Pizza. Apoi am desenat icoane și peisaje favorite. După o masă delicioasă, am mers în parc, unde am făcut gimnastică și ne-am jucat pe tobogan și în leagăn. Apoi am desenat pe asfalt și ne-am jucat Parașuta, Ping-Pong sau Lacul Secat. A fost o zi distractivă și recreativă”, a menționat Andra Avasilcăi,  coordonator de voluntari în cadrul Taberei de creație “Aripi de înger”, seria a VI-a, ediția a X-a.

SONY DSC

După ce au mers să mănânce masa de prânz la Centrul social-educativ “Popasul Iubirii Milostive” din Săvinești, copiii și voluntarii au pășit pragul Atelierului de creație al Fundației Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești, unde și-au exprimat talentul, desenând icoane.

,,Astăzi am făcut cunoștință cu o nouă serie de copii frumoși și cuminți. Am făcut jocuri noi, aspect care le-a plăcut foarte mult copiilor”, a reliefat Horciu Maria-Bianca, voluntar în cadrul Taberei de creație “Aripi de înger”, seria a VI-a, ediția a X-a.

Printre joculețele pe care le-au experimentat astăzi, s-au numărat Pizza, Parașuta, Ping-Pong sau Broasca.

,,A fost o zi minunată. Am făcut câteva jocuri cu copiii, i-am supravegheat atent și ne-am distrat”, menționează Alexandra Chele, voluntar în cadrul Taberei de creație “Aripi de înger”, seria a VI-a, ediția a X-a.

SONY DSC

A fost o zi plină de surprize, iar bucuria care se poate citi pe chipurile copiilor nu se poate exprima în cuvinte.

Vor urma și alte zile de distracție, emoție, voie bună și entuziasm. Îi învităm pe toți cei care vor să se înscrie la Tabăra de creație “Aripi de înger”, ediția a X-a, să o facă prin intermediul site-ului solidaritatesociala.ro sau la nr.de telefon 0747.201.944 (Ramona Agafia Roșu).

Alexandra G.

Alte articole aici