Wisdom of Life

Prietenia purtată pe „Aripi de Înger” la Săvinești

Luni, 21 august 2017, Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială a primit vizita doamnei Emilia Arcan, senator de Neamț (Partidul Social Democrat), însoțită fiind de domnul Pușcașu Nicolae, consilier județean și doamna Moroiu Claudia, consilier local, la Centrul social-educativ „Popasul Iubirii Milostive” din Săvinești.

Galerie Video

În cadrul întâlnirii a fost prezentată Unitatea protejată „Armonia”, atelierul de croitorie-broderie al fundației ale cărui produse pot fi găsite și pe site-ul www.retetedelabunica.eu.

Venită pentru prima dată pe tărâmul social-filantropic de la Săvinești, doamna Emilia Arcan a apreciat pozitiv toate proiectele derulate în cadrul fundației. „Bine că v-am descoperit, sunteți oameni minunați, vă doresc mult succes pe mai departe, să vă dea Dumnezeu inimă bună așa cum o are părintele Munteanu”, le-a menționat doamna senator angajaților de la „Armonia”.

Pe parcursul vizitei a fost prezentat și Raportul de activitate Anual al fundației, pentru anul 2017, musafirii fiind impresionați de multitudinea de proiecte derulate de organizația coordonată de părintele Petru Munteanu.

Vizita a inclus și o deplasare la Centrul de Servicii Sociale „Samariteanul Milostiv”, locul unde se derulează Tabăra de creație „Aripi de Înger”, Ediția a XII-a.

Este o reală plăcere să fiu astăzi alături de voi, aici, la această frumoasă și minunată tabără. Permiteți-mi să vă adresez felicitări pentru tot ceea ce faceți, pentru toată implicarea dvs, pentru inima mare pe care o aveți față de acești minunați copii.

Sunteți oameni deosebiți, faceți lucruri deosebite și vă puneți amprenta așa cum se cuvine în tot ceea ce faceți. Vă felicit!

Am colaborat și în anii anteriori cu organizațiile de la Săvinești, cât am reprezentat Consiliul Județean Neamț, și am dat un pic de sprijin pentru această minunată tabără. Mă bucur că l-am descoperit pe părintele, mă bucur că v-am descoperit  și pe dumneavoastră și să știți că plec mai bogată, pentru că v-am cunoscut”, a subliniat doamna Emilia Arcan membrilor grupei Seniori, coordonați de doamna profesor Elena Oboroceanu.

După cum știți, dar și pentru cei care încă nu au aflat, în perioada 17-26 august Tabăra de creație „Aripi de Înger”  își deschide porțile pentru tineri veniți din diferite zone ale țarii, dar și din afara granițelor – Italia, Irlanda.

Anul acesta peste 250 de copii, supravegheați de 21 de voluntari – cadre didactice, animatori socio-educativi – aduc veștile frumoase în Săvinești.

„Multe nu vreau să spun, pentru că faptele și ceea ce faceți dumneavoastră reprezintă mult pentru noi, pentru comunitate, felicitări organizatorilor, dar și cadrelor didactice care însoțesc grupurile mai mari sau mai mici de tineri. Succes pe mai departe”, a concluzionat domnul Pușcașu.

La finalul întâlnirii, musafirii au primit câte un Raport de activitate Anual și au precizat că vor mai vizita tărâmul social-filantropic de la Săvinești.

Brîndușa Dediu

Mai multe articole din aceeaşi categorie aici