Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

A venit primăvara!

Luna martie este luna în care nu trebuie să ne dispară zâmbetul de pe față, în care să radiem frumusețe și să împărțim acest sentiment de bine cu toată lumea din viața noastră!

Vremea de afară ne cam anunță ca s-a terminat iarna, iar locul ei a fost luat încet-încet de primăvară. Și cu ce asociem primăvara dacă nu cu mărțișoarele și ghioceii?

martisor1

Ce frumoasă poate fi Primăvara, atunci când se păstrează tradiția de a oferi un Mărțișor!

Astfel, în perioada 1-8 martie 2016 voluntarii Fundației Împreună pentru Solidaritate Socială au pregătit mai multe mărțișoare pentru cei care doresc să ofere simbolul primăverii celor dragi. În Parcul Tineretului din Piatra Neamț, la căsuța numărul 1, găsiți produse-mărțișor confecționate în cadrul centrelor sociale administrate de părintele paroh Petru Munteanu.

Vă așteptăm cu multe zâmbete, mărțișoare clasice, în variate forme, și cadouri dichisite, realizate manual, obiecte de ornament şi produse artizanale, ce pot înfrumuseța decorul casei dumneavoastră, dar și de a aduce o bucurie în sufletul celor dragi.

Astfel, vor putea fi admirate și cumpărate articole diverse, pe care mâini dibace și talentate le-au creat cu multă dragoste și pasiune.

martisor2

Începând cu produse de artizanat, decorațiuni, lumânări decorative, articole de îmbrăcăminte, jucării și sfârșind cu Borcanul cu înțelepciune sau Calendarul Jurnal Spiritual, care conține 365 de citate înțelepte, ilustrate prin imagini deosebite pentru fiecare zi din an, toate aceste produse fiind prezentate spre încântarea vizitatorilor.

Semnele de carte, husele pentru telefon brodate sau confecționate manual de voluntarii fundației vor fi, fără îndoială, pe gustul clienților, indiferent de vârstă.

Mari sau mici, nemțenii vor avea de ales dintr-o gamă consistentă de produse.

martisor3

Fondurile strânse, în urma participării la acest târg, vor susține acțiunea umanitară a Centrului Social – Educativ ”Popasul Iubirii Milostive” Săvinești, care aparține Parohiei ”Sfinții Voievozi” – Săvinești.

Prin implicarea părintelui paroh Petru Munteanu, centrul asigură, în fiecare zi, o masă caldă pentru 40 de copii, care provin din familii vulnerabile social.

Brîndușa Dediu

V-ar putea interesa şi următoarele articole