Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Noutăți  / A venit vacanță! S-au deschis porțile Taberei de creație ”Aripi de înger”, ediția a XI – a

A venit vacanță! S-au deschis porțile Taberei de creație ”Aripi de înger”, ediția a XI – a

E vacanță, asta o știu cel mai bine cei mici, dar și părinții. Bucuroși că a mai trecut un an școlar, copiii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani se pot înscrie la tabăra de creație de la Săvinești.

tabara1

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Teofan, Arhiepiscopul Iașilor și Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Tabăra de creație ”Aripi de Înger”, ajunsă la a XI-a ediție, și-a deschis porțile luni, 4 iulie 2016, la Centrul de Servicii Sociale ”Samariteanul Milostiv” din Săvinești.

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială din Piatra Neamț organizează, în parteneriat cu Fundația Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești și parohia ”Sf. Voievozi„ din Săvinești, a XI – a ediție a Taberei de creație ”Aripi de Înger”.

Prima serie a Taberei de creație „Aripi de înger” a debutat cu prezența unui număr de 11 participanți, din Piatra Neamț și comuna Săvinești. Aceștia beneficiază de o săptămână plină de evenimente interactive.

tabara2

Programul taberei include: activități educative și recreative, plimbări în aer liber, plimbări cu telegondola, precum și vizitarea muzeelor din orașul Piatra Neamț. Fiecare serie se va încheia cu un mic program artistic pregătit de tinerii participanți, în cadrul căruia vor primi câte un supliment de vacanță ,,Hai cu noi”.

Supravegherea copiilor este asigurată permanent de către animatorii responsabili pe fiecare grupă de participanți.

Aceștia sunt coordonați de directorul taberei, profesori de diverse specializări, de un asistent medical, formând împreună o echipă de oameni instruiți pentru a oferi participanților un mediu sigur, educativ și recreativ.

tabara3

De ce în tabăra de creație?

Pentru că participanții vor avea posibilitatea să descopere locuri noi, de a învăța din frumusețea culorilor, de a dezvolta relații de prietenie noi și își pot petrece o perioadă din vacanța lor într-un mod plăcut și constructiv.

Pentru cei care doresc să afle mai multe detalii și să se înscrie, pot accesa numerele de telefon: 0747201944 sau 0753576292.

Brîndușa Dediu

Mai multe articole din aceeaşi categorie aici