Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Articole diverse  / Acțiune Social-Filantropică: Sprijin pentru Familii Defavorizate din Bacău

Acțiune Social-Filantropică: Sprijin pentru Familii Defavorizate din Bacău

În spatele fiecărei acțiuni filantropice stau suflete generoase și devotate, iar în cazul activității prezentate astăzi, acest suflet luminos este reprezentat de Violeta, una dintre voluntarele noastre dedicate de la Fundația Împreună Pentru Solidaritate Socială.

În ultima inițiativă caritabilă desfășurată de Fundația Împreună Pentru Solidaritate Socială, ne-am concentrat pe ajutorarea familiilor nevoiașe din județul Bacău.
Cu o sumă modestă, dar cu un suflet mare, am reușit să strângem 1000 de lei pentru a veni în ajutorul acestor familii. Printre acestea se află o familie cu trei copii, o fată și un băiat, gemeni, alături de un băiețel micuț. Aceștia locuiesc într-o casă modestă, cu condiții precare de trai fără a avea hrana suficientă. În cadrul acțiunii noastre, am reușit să le oferim hăinuțe și alte bunuri alimentare, aducând astfel un strop de alinare în sufletele celor mici și ale părinților.

 


În cadrul aceleiași inițiative, au fost ajutate și alte două familii aflate în dificultate, cu copii provenind din medii defavorizate și care se confruntă cu dificultăți financiare și absența unuia dintre părinți. Ne bucurăm că am putut aduce un zâmbet pe chipurile acestor copii și să le oferim un strop de speranță pentru un viitor mai bun.

Îndemnul Violetei este clar: “Sprijiniți copiii din familiile sărace! Nimic nu se compară cu bucuria din ochii lor.” Cu cât ne implicăm mai mult în comunitatea noastră și ne deschidem inimile către cei aflați în dificultate, cu atât putem aduce o schimbare reală și durabilă în lumea în care trăim.

Într-o lume adesea afectată de probleme și greutăți, în care lipsa resurselor și a sprijinului se simte adânc, gesturile de altruism și generozitate reprezintă raze de lumină, aducând speranță în inimile celor care se confruntă cu nevoi.

Cu fiecare gest de generozitate, construim un lanț de solidaritate care iluminează viețile celor din jurul nostru. Haideți să continuăm să fim această sursă de lumină pentru cei care au nevoie de ea cel mai mult.