Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Noutăți  / Burse disponibile pentru studenţi, la Chicago School of Law

Burse disponibile pentru studenţi, la Chicago School of Law

Loyola University Chicago – Facultatea de Drept, a stabilit recent regulile de bază pentru Institutul de Dezvoltare, institut care este dedicat educării liderilor si factorilor de decizie politică, inovaţiei şi practicii în domeniu. Facultatea de Drept a făcut acest pas în semn de recunoaștere a rolului esențial pe care statul de drept îl joacă în urmărirea prosperităţii economice, a  justiției sociale și siguranţei cetăţenilor.

În completarea oferirii de programe LLM si MJ, Institutul administrează programul internaţional al Facultăţii de Drept de cercetare, conferinţe, publicaţii şi training profesional, legate de conceptul de  domnie a legii şi dezvoltării.

 În timpul semestrului din primăvara anului 2018, semenii PROLAW și-au asumat statul de drept în cadrul cursului de prevenire a conflictelor și de consolidare a păcii, sub îndrumarea prof. Joseph P. Saba.

Prof. Saba este în prezent consilier senior la Banca Mondială pentru politici și programe în state fragile și afectate de conflicte, în special în Orientul Mijlociu și Africa.

A fost implicat în afacerile internaționale de peste 40 de ani. La Banca Mondială, Prof. Saba a ocupat funcția de Director General al Africii și Orientului Mijlociu. În prezent, el servește drept evaluator și membru al echipei core pentru un viitoare Studiu pilot privind “Construirea păcii și reconstrucției în Orientul Mijlociu”.

El este, de asemenea, consilier pentru “Irak Vision 2020”, un proiect comun al Guvernului Irakian și Banca Mondiala. Începând cu anul 2010, în afară de îndatoririle sale de consultanță și consiliere, Prof. Saba a fost profesor adjunct la Școala de Externe a Universității din Georgetown (2010-2016) și a predat periodic la Colegiul de Apărare al NATO din Roma și Bruxelles, Universitatea din Utah, Universitatea Harvard și în numeroase alte foruri.

 PROLAW în vizită la Legance

În contextul unui nou memorandum de înțelegere între Loyola University Chicago School of Law și firma de avocatură italiană, Legance, clasa a șaptea a savanților PROLAW a fost primită cu căldură de către echipa Legance și invitații speciali la sediul firmei din Roma.

Cecilia Carrara a avut o prezentare aprofundată a programului de responsabilitate socială a firmei de avocatură și a condus prezentări și discuții privind regula arbitrajului atât în ​​afaceri, cât și în căutarea păcii, care a inclus contribuția diferiților vorbitori din cadrul Institutului de Arbitraj al Camerei de Comerț din Stockholm, ICC Italia și Camera de Arbitraj din Milano.

Burse disponibile

PROLAW se angajează să colaboreze cu solicitanții calificați pentru a-i îndruma spre finanțare. O serie de oportunități de burse există pentru studenții din toate țările

 Învață mai multe despre bursele noastre de școlarizare disponibile pentru toți solicitanții, inclusiv bursa PROLAW din Mexic și noile burse PROLAW pentru Dean, pentru care Școala de Drept oferă un premiu de școlarizare de 50% și o stagiere de absolvire a absolvenților tuturor absolvenților și studenților actuali ai Universității Loyola din Chicago care sunt admiși la programele PROLAW LLM sau MJ.

 Citeşte mai mult  https://www.luc.edu/prolaw/

Mai multe articole din aceeaşi categorie aici