Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Noutăți  / Campania „Donează și salvează!” a ajuns și la Spitalului Orășenesc din Bicaz

Campania „Donează și salvează!” a ajuns și la Spitalului Orășenesc din Bicaz

Fundaţia Împreună pentru Solidaritate Socială din Piatra Neamţ a derulat joi, 30 aprilie 2020, o nouă acţiune social-filantropică.

Inițiatorul acestei activități este părintele director Petru Munteanu, iar cu ajutorul angajaţilor din cadrul fundaţiei, au fost donate Spitalului Orășenesc „Sfântul Ierarh Nicolae” Bicaz produse medicale, precum feșe elastrice, bandaje, role de leocoplast, iar pe lângă consumabile au fost oferite un ecograf și un defibrilator.

Valoarea produselor se ridică la peste 20.000 lei.

,,Astăzi, Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială a reușit să mai facă un efort împreună cu echipa și voluntarii, să aducem mai multe donații către Spitalul Orășenesc Bicaz, donații care constau în consumabile și un ecograf. Valoarea donației de astăzi este de 20.000 de lei și sperăm ca în fiecare zi să reușim să facem câte o comunitate fericită”, a declarat Adriana Iosub, voluntar în cadrul Fundației Împreună pentru Solidaritate Socială.

Doamna dr. Letiția – Gabriela Damoc, managerul Spitalului Orășenesc din Bicaz, profund impresionată ne-a declarat: „Prin gestul Fundației «Împreună pentru Solidaritate Socială», putem să spunem că astăzi este o zi extrem de frumoasă în sufletele noastre și ne dăm seama că cei din jurul nostru sunt alături de noi. Le pasă de ceea ce facem noi aici, le pasă de ceea ce se întâmplă și sunt conștienți că orice ajutor pe care îl aduc este în beneficiul pacienților și a personalului medical și auxiliar din toate unitățile sanitare din România. Mulțumirile noastre nu pot fi cuantificate dar aveți din inima noastră tot respectul și vă garantăm că aici, chiar dacă este un spital micuț, absolut tot personalul depune eforturi pentru a îngriji pacienții și de-a le asigura un confort, un bun tratament. Au început și lucrările de reabilitare termică, totul va reintra în normal. Trebuie să ne întoarcem la vechea noastră viață, respectând regulile de distanțare socială și de protecție. Să nu uităm că există în jurul nostru oameni care au nevoie.

https://www.facebook.com/solidaritatesociala/videos/264948301303488

 Ne bucurăm că am reușit astăzi să fim alături de cei de la Spitalul Orășenesc «Sfântul Ierarh Nicolae» din Bicaz. Am reușit să ducem un ecograf, un defibrilator și materiale consumabile, în valoare de peste 20.000 de lei. Sperăm ca în viitor să continuăm astfel de acțiuni și să ajungem și la Spitalul din Roman. Ne bucurăm să fim alături de sistemul sanitar nemțean, alături de pacienți și ne dorim să ne implicăm în problemele comunității.

De-a lungul timpului, membrii și voluntarii Fundației Împreună pentru Solidaritate Socială au venit în sprijinul oamenilor pe care soarta i-a încercat, reușind să le ofere un sprijin moral, material, spiritual și educativ.

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială va continua să facă astfel de donații, vizând și alte spitale din zonă.

Orice apel umanitar înseamnă un zâmbet, o vorbă bună, o mulțumire sufletească!

[pdf-embedder url=”https://solidaritatesociala.ro/wp-content/uploads/2020/04/lista-spital-Bicaz.pdf” title=”lista spital Bicaz”]