Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Noutăți  / „Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă!”

„Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă!”

Dragostea este răbdătoare, dragostea este plină de bunătate, nu este invidioasă,Dragostea nu se laudă, nu este mândră, nu se comportă indecent, nu-şi urmăreşte propriile interese, nu se supără, nu se gândeşte la rău.Corintieni 13:4-5

Sâmbătă, 7 mai 2022, Bogdan Adrian Ion, inginer de sunet al postului de radio Jurnal FM, a schimbat „haina de inginer” cu cea de mire și s-a căsătorit religios cu aleasa inimii sale, Sabina Ioana Popa, slujba religioasă având loc după ce mirii au spus ”Da” în fața ofițerului stării civile.

Marele eveniment a avut loc la Săvinești, unde, alături de apropiați, cei doi tineri și-au unit destinele și au primit binecuvântarea părinților și a părintelui paroh Petru Munteanu.

The active substance in mobicis able to inhibit the connection of thrombocytes to each other, as www.gulickhhc.com/anti-inflammatory/mobic.htm reports.

Bogdan Ion a înlocuit responsabilitățile îndeletnicirilor zilnice cu jurămintele din fața altarului, și nu și-a trădat emoțiile marelui eveniment trăit, fără să știe că pentru el, ca bărbat căsătorit, marile emoții de-abia acum încep.

Taina Cununiei a avut loc la biserica ”Sfinții Voievozi” din Săvinești și a fost oficiată de părintele paroh Petru Munteanu și părintele Ciobea, invitat al mirilor. După slujbă, părintele Petru Munteanu le-a urat tinerilor ”La mulți ani!”, să ducă o viață sănătoasă, curată și să nu uite drumul bisericii și calea lui Hristos. De asemenea, părintele paroh a explicat celor prezenți însemnătatea nașilor de cununie, rolul pe care ei îl joacă în viața tinerilor căsătoriți. Sunt părinţii spirituali ai mirilor. De aceea mirii le şi sărută mâna. Experienţa lor de viaţă creştină este un sprijin important şi echidistant pentru miri, faţă de sprijinul părinţilor trupeşti, care pot fi subiectivi faţă de propriul copil. De aceea naşii întră în biserică însoţindu-şi, fiecare, finul, iar apoi stau în lateralul mirilor, fiecare pe partea specifică. Părinţii trupeşti stau în spate, nu ca o necinstire, ci ca simbol al aducerii copiilor în faţa Sf. Altar pentru a le fi nunta binecuvântată.

Fericiți, mirii au strălucit ca două stele, demni de adminrația prietenilor. Modești, dar în același timp eleganți și naturali, Bogdan și Sabina au răspândit în rândurile celor prezenți o stare de spirit extraordinară.

Printre multele felicitări primite, Bogdan a menționat că: “A fost o zi pe care am aşteptat-o cu drag si cu ardoare de un an. A fost o zi minunată şi nu am mai simțit aşa multă fericire până acum.”

În noua lor viață, ei au pășit alături de cei care le vor fi părinți spirituali de acum înainte: Sorin Mihail si Roxana Mariana Azoiței, precum și de părinții lor naturali: Doru-Alexandru Băluț, Gabriela Petrina Ion, și Mugurel Sabin si Dana Mihaela Popa.

Tânărul Bogdan Adrian Ion, a urmat cursurile Universității Coventry din Londra, secțiunea Music Technology, iar soția sa, Sabina Ion, a ales drumul profesiei didactice, fiind profesor de limba engleză, studiind cursurile Facultății „Babes Bolyai” Cluj Napoca.

“Ziua în care ne-am mărturisit dragostea în fața Sfântului Altar este cea pe care amândoi am așteptat-o cu bucurie și cu pregătire spirituală. Ce ne dorim este să creștem și să împărțim lumina dragostei dintre noi în lume. Le mulțumesc nașilor, părinților noștri, tuturor celor care au materializat cea mai frumoasă zi din viața noastră, dar cel mai mult îi mulțumesc soțului meu care, în firea lui vizionară și strălucitoare, a făcut ca tot ce ne-am dorit să fie posibil.”, a exprimat mireasa Sabina Ioana.

Gabriela Petrina ION, mama lui Bogdan, este extrem de fericită, oficial, are acum doi copii cărora le dorește: „Să fie fericiți! Chiar îmi spunea cineva să le menționez care este secretul fericirii. Dar până la urmă, secretul fericirii trebuie descoperit de fiecare cuplu, familie în parte. Le doresc să descopere împreună acest secret, să se iubească, să se bazeze unul pe celălalt întotdeauna și să aibă încredere și să comunice mult. Sunt fericită pentru că ei sunt fericiți!

Echipa Fundației Împreună pentru Solidaritate Socială le dorește celor doi tineri însurăţei “Casă de Piatră”, sănătate, pace, iubire, fericire, viaţă lungă şi copii sănătoși.

Brîndușa Dediu