Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Noutăți  / Cu ajutorul Fundației Împreună Pentru Solidaritate Socială 182 de refugiați ucraineni au plecat la Frankfurt (Galerie Foto-Video)

Cu ajutorul Fundației Împreună Pentru Solidaritate Socială 182 de refugiați ucraineni au plecat la Frankfurt (Galerie Foto-Video)

62 de refugiați, în marea lor majoritate femei și copii, au plecat în această dimineață la ora 9:30 spre Aeroportul din Iasi. Refugiații au fost cazați în Piatra-Neamț la DJST Neamț (taberele școlare), cu ajutorul prefectului Adrian Nita.

 

Prin grija Fundației Împreună Pentru Solidaritate Socială și a părintelui director al Fundației, Petru Munteanu, cu ajutorul biletelor de avion oferite de Refugees.ro  prin intermediul Fondatorului Alexandru Panait, aceștia, împreună cu alți 140 de refugiați, cazați în alte județe, au luat zburat astăzi la ora 14.00 spre Frankfurt. Povestea acestor refugiați a fost relatată și ieri de Jurnal Fm.

 

Mai multe puteți citi pe Jurnal Fm.

Galerie foto