Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Anunțuri  / Debutul celei de a XII – a ediţii a Taberei „Aripi de Înger”

Debutul celei de a XII – a ediţii a Taberei „Aripi de Înger”

Debutul celei de a XII – a ediţii a Taberei „Aripi de Înger”

Tabăra de creație „Aripi de Înger”, ajunsă la a XII-a ediție, și-a deschis porțile luni, 3 iulie 2017, la Centrul de Servicii Sociale „Samariteanul Milostiv” din Săvinești.

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială din Piatra Neamț organizează, în parteneriat cu Fundația Solidaritate și Speranță-filiala Săvinești și parohia „Sf. Voievozi” din Săvinești, a XII-a ediție a Taberei de creație „Aripi de Înger”, sub atenta coordonare a părintelui Petru Munteanu.


Prima serie a Taberei de creație „Aripi de Înger” a debutat cu prezența unui număr de 23 participanți, din Piatra Neamț și comuna Săvinești.

Aceștia beneficiază de o săptămână plină de evenimente interactive, programul taberei incluzând: activități educativ-recreative, drumeţii, plimbări în aer liber, vizitarea muzeelor din orașul Piatra Neamț şi altele.

 La finalul fiecărei serii, participanţii înscrişi vor primi câte un supliment de vacanţă „Hai cu noi” şi o diplomă de participare.


Se doreşte ca prin activităţile educative desfășurate pe parcursul taberei, participanţii să înveţe lucruri noi, să deprindă noi abilităţi și să le îmbunătăţească pe cele existente, să interacţioneze în grup, să lucreze în echipă, să fie empatici şi solidari.

Într-un timp în care oamenii sunt tot mai grăbiţi, se simte nevoia unei schimbări.

O schimbare de aer şi de timp care face tuturor bine, dar mai ales copiilor. În tabăra de la Săvineşti ei vor vedea că se poate trăi şi altfel, fără laptop, tabletă sau internet, fără străzi aglomerate și poluate, într-un loc liniştit, unde zgomotul şi agitaţia sunt înlocuite de foşnetul copacilor şi de voia bună.


Vacanţa la Săvinești îmbină utilul cu plăcutul.

Pe de o parte, părinţii își știu copiii în siguranţă pentru că sunt în permanenţă supravegheaţi și îndrumaţi de persoane competente, iar pe cealaltă parte, copiii au activităţi interactive, leagă prietenii și îşi petrec vacanţa de vară într-un mod plăcut.

Corina Băhneanu

Alte articole din aceeaşi categorie aici