Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Noutăți  / Două consiliere ale primarului Andrei Carabelea alături de Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială în ajutorul dat refugiaților ucrainieni (Video)

Două consiliere ale primarului Andrei Carabelea alături de Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială în ajutorul dat refugiaților ucrainieni (Video)

Ioana Anastasiei și Laura Iacob sunt cele două consiliere de la Cabinetul primarului Andrei Carabelea care s-au implicat în ultima perioadă în acțiunea umanitară a Fundației Împreună pentru Solidaritate Socială în demersul de a aduce în România și apoi a transporta în Frankfurt a 183 de refugiați ucrainieni ajunși în țara noastră prin Vama Siret.

Împreună cu voluntarii fundației și edilul municipiului Piatra-Neamț, consilierele au pus umărul la ceea a ținut de logistica transportului, cazării și transportului ulterior a acestor refugiați în Germania. „Este vorba despre două colege de pe Cabinet Primar, Ioana Anastasiei și Laura Iacobcărora le mulțumesc pentru implicarea pe care au dat-o în tot acest proect de când a început această criză. Înseamnă ore de muncă, nu doar în timpul programului ci oricând apare nevoia. Este un răspuns pe care întreaga comunitate l-a dat și aici chiar este de apreciat implicarea pe care pietrenii pe care antreprenorii, societatea civilă din Piatra-Neamț pentru o campanie cât se poate de umană până la urmă”, ne-a declarat primarul Andrei Carabelea.

Mai multe puteți citi pe Jurnal Fm.