Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Noutăți  / E vacanţă, e tabără la Săvineşti

E vacanţă, e tabără la Săvineşti

Sâmbătă, 29 iulie 2017, la Centrul de Servicii Sociale „Samariteanul Milostiv” din Săvinești, a avut loc festivitatea de încheiere a celei de a IV-a serii a Taberei de creaţie „Aripi de Înger”, ediţia a XII-a.

Cu emoţie şi sfială, participanţii la tabără au recitat, au cântat şi au dansat, arătându-le părinţilor şi celorlalţi invitaţi că şi în joacă se pot face lucruri frumoase.

Fiecare copil şi-a prezentat lucrările efectuate pe parcursul săptămânii, o parte dintre ei şi-au prezentat prietenii descoperiţi în tabără părinţilor şi au demonstrat că şi în vacanţă pot învaţa lucruri noi.

Cei 19 de participanţi, împreună cu cei 7 voluntari, au petrecut câteva zile minunate, pline de voie bună, distracţie, în care au împărtăşit trăiri, emoţii, păreri şi idei.

Programul din această săptămână a cuprins diverse activităţi.

Zilele pline de activităţi educative, culturale şi distractive, au reprezentat pentru micii participanţi momente unice. Împreună cu voluntarii au mers în drumeţii, s-au jucat, au cântat, au desenat, au pictat, au schimbat impresii şi idei, au învăţat unii de la alţii şi au legat prietenii ce vor dăinui peste ani.

Se doreşte ca în tabăra de la Săvineşti copiii să descopere frumuseţea vieţii la sat, unde liniştea, calmul şi simplitatea predomină şi să uite de agitaţia din oraş, să petreacă timp în natură, departe de laptop, tabletă sau telefon.

În Tabăra de creaţie „Aripi de Înger”, copiii sunt supravegheaţi de persoane pregătite, convocându-i în permanenţă să i-a parte la activităţi distractive, să interacţioneze şi să petreacă vacanţa de vară într-un mod plăcut.

Participarea la o tabără oferă o experienţă de neuitat, de aceea orice tânăr ar trebui să petreacă o parte din vacanţa de vară, în tabără.

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială, în parteneriat cu Parohia „Sfinții Voievozi” din Săvinești și Fundația Solidaritate și  Speranță – filiala Săvinești, prin inițiativele părintelui director Petru Munteanu organizează pe toată perioada vacanței de vară cea de-a XII-a ediție a Taberei de creație „Aripi de Înger”, care anul acesta se va desfășura pe parcursul a 8 serii.

 Dacă sunteți interesaţi de mai multe detalii, le aflați la nr. de telefon:

0742 197650; 0742 373358; 0747 201944.

Corina Băhnea

Alte articole din aceeaşi categorie aici