Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
fii voluntar

Fii voluntar!

De ce să fii voluntar în cadrul Taberei de creație ,,Aripi de înger”?

,,Secretul succesului este să faci din vocația ta o vacanță”. (Mark Twain)

fii voluntar

De 10 ani, la Săvinești, o mică localitate lângă Piatra Neamț, se întâmplă ceva extraordinar în vacanța de vară.

Toți copiii au posibilitatea de a trăi experiența unei vacanțe la bunicii de la țară,timp în care își pot explora creativitatea și abilitățile practice.

Orice copil cu vârsta cuprinsă între 5 și 18 ani poate lua parte la această activitate educativ-recreativă, petrecând o vacanță de neuitat.

De ce să fii voluntar în cadrul Taberei de creație ,,Aripi de înger”?

Pentru a te bucura de frumusețea naturii, de casele și gospodăriile din zonă, de animalele domestice de pe lângă casă, de excursii prin împrejurimi și multe altele.

Socializarea, legarea de noi prietenii, dezvoltarea spiritului de aventură, îmbunătățirea abilităților de comunicare, învățarea tehnicilor de pictură, sculptură în ipsos, pictură pe pietre,cu caracter religios – toate acestea se adună într-un spațiu de poveste la care se adaugă plimbări cu ponei și căluți și, bineînțeles, tradiționalul foc de tabără de la final însoțit de cântecelele în jurul lui.

Un alt motiv pentru care merită să fii voluntar în cadrul Taberei de creație ,,Aripi de înger” este oportunitatea de a socializa, de a te desprinde de mediul virtual și de a descoperi frumusețea prieteniei și a comunicării.

De asemenea, un motiv în plus este și posibilitatea de a învăța din frumusețea cromatică și de a-ți îmbogăți cunoștințele artistice prin tehnici specifice din domeniul picturii și al lucrului manual.

A fi voluntar în cadrul Taberei de creație ,,Aripi de înger” înseamnă și a lua contact cu alte culturi prin intermediul voluntarilor și a participanților din alte țări: Republica Moldova, Statele Unite ale Americii, China, Serbia.

Mulțumirea sufletească, emoția și bucuria vin în sprijinul susținerii ideii de a fi voluntar în cadrul taberei, iar diplomele de la final, excursiile, o masă de prânz gratuită sau adeverințele de voluntariat sunt doar câteva dintre recompensele oferite în cadrul acestui proiect cultural-educativ.

Puteti să vă înscrieţi la taberele noastre în oricare dintre serii aici

Apoi pe serie apăsaţi pe butonul “Aplică”

aplica la tabere

Ne puteţi contacta şi la numărul de telefon 0747 201 944 ( coord. Roşu Agafia Ramona).

Mai multe articole aici