Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Noutăți  / Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială a pus la dispoziția refugiaților ucraineni un avion cu destinația Frankfurt(Foto)

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială a pus la dispoziția refugiaților ucraineni un avion cu destinația Frankfurt(Foto)

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială din Piatra Neamț a pus la dispoziția refugiaților ucraineni un avion care va decola vineri 18 martie la ora 14.00 cu destinația Frankfurt-Germania.

Ucrainenii au fost aduși din Vama Siret de voluntarii fundației cu un autocar pus la dispoziție de Adrian Niță, prefectul județului Neamț.

„Grație Fundației Împreună pentru Solidaritate Socială iată că 183 de persoane vor beneficia de un transport gratuit cu avionul de la Iași spre Frankfurt, 62 dintre acestea sunt cazați azi la Piatra Neamț tot prin grija acestei fundații. Solidaritatea, resursele și bunăvoință alocate de către părintele Petru Munteanu, care iată că astăzi a mers dincolo de granițe cu membrii fundației și a reușit să aducă copii cu mame și să le faciliteze acest transport până în Frankfurt unde vor fi așteptați deasemenea pentru a li se pregăti acomodarea acolo și nu vor fi lăsați la voia întâmplării. Fapte minunate care ne demonstrează că atunci când primim în sufletul nostru putem găsi bunătatea și iubirea față de oameni”, ne-a spus prefectul Adrian Niță. Mai multe puteți citi pe Jurnal Fm.