Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Noutăți  / Fundația noastră alături de Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț

Fundația noastră alături de Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț

Dăruind vei dobândi” – Părintele Nicolae Steinnhardt

Fundaţia Împreună pentru Solidaritate Socială din Piatra Neamţ a derulat marţi, 28 aprilie 2020, o nouă acţiune social-filantropică.

Inițiatorul acestei activități este părintele director Petru Munteanu, iar cu ajutorul angajaţilor din cadrul fundaţiei, au fost donate Spitalului Județean de Urgentă Piatra Neamț produse medicale, precum feșe elastrice, bandaje, role de leocoplast, comprese sterile, ace de sutură, seringi, gips, truse de intubare.

Valoarea produselor se ridică la peste 37.000 lei.

,,Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială a donat produse medicale Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Eu am coordonat această donație, persoanele de la spital care au preluat produsele sunt Victor Adrian Marghidan, purtătorul de cuvânt și dna. Teodora Gabriela Lungu, asistent principal coordonator al Ambulatoriului Integrat de Specialitate. Donația a fost făcută pentru a sprijini spitalul și sunt produse, în general, consumabile”, a precizat Adriana Iosub, voluntar al Fundației.

Au fost donate: fașe elastice, role leucoplast, bandaje, comprese de aspirație, sterile, eprubete, mască laringiană, ace, cateter, racord fluturași, benzi elastice, protecție termometre, pansamente tifon, pungă, seringi, set aerisire infuzie, stoper pentru infuzie, valve, trusă pentru intubare, gips protecție, daze, etc.

Doamna Teodora Gabriela Lungu, asistent principal coordonator al Ambulatoriului a declarat: ,,Mulțumim din suflet Fundației pentru toate donațiile oferite spitalului în această criză pandemică care ne-a nepădit pe toți. Se vede că Dumnezeu lucrează prin oameni și pentru oameni. Mulțumim părintelui Petru Munteanu pentru tot sacrificiul făcut cu drag de oameni și de semenii dumnealui”.

Încercăm să ne unim forțele și să mai derulăm o astfel de acțiune și pentru spitalele din Bicaz și Roman.

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială va continua să facă astfel de donații și spitalelor din Roman și din Bicaz.

,,Spitalul Județean Piatra Neamț a primit astăzi o donație consistentă din partea Fundației Împreună pentru Solidaritate Socială. Pe această cale, dorim să îi mulțumim părintelui Petru Munteanu care ne-a sprijinit cu aceste donații, tuturor voluntarilor și membrilor Fundației. Sunt materiale sanitare diverse, absolut necesare în această situație de pandemie. Cadrele medicale depun eforturi pentru a depăși cu bine aceste momente grele.”, a declarat Victor Adrian Marghidan, consilier juridic și purtător de cuvânt al SJU.

https://www.facebook.com/solidaritatesociala/videos/598856864050391

De-a lungul timpului, membrii și voluntarii Fundației Împreună pentru Solidaritate Socială au venit în sprijinul oamenilor pe care soarta i-a încercat, reușind să le ofere un sprijin moral, material, spiritual și educativ.

Orice apel umanitar înseamnă un zâmbet, o vorbă bună, o mulțumire sufletească!

[pdf-embedder url=”https://solidaritatesociala.ro/wp-content/uploads/2020/04/anexa-1-1.pdf” title=”anexa 1 (1)”]