Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Anunțuri  / Internship în Statele Unite ale Americii – apel la candidatura pentru toamna 2017

Internship în Statele Unite ale Americii – apel la candidatura pentru toamna 2017

Internship în Statele Unite ale Americii – apel la candidatura pentru toamna 2017

Great Lakes Consortium for International Training and Development în colaborare cu CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică selectează stagiari români pentru programul de schimb „Sustaining Civic Participation in Minority Communities, 2017”.

Scopul programului este de a oferi participanţilor o oportunitate de dezvoltare profesională şi de învăţare de noi metode de implicare a cetăţenilor în procese decizionale care afectează grupurile minoritare/ dezavantajate.

Pe parcursul programului, persoanele selectate vor petrece 6 săptămâni în Statele Unite ale Americii, lucrând în cadrul unor organizaţii comunitare, vor participa la ateliere de lucru și vizite de studiu.

Candidaţii la acest program trebuie să provină din organizații sau grupuri civice/comunitare cu experienţă în advocacy, organizare comunitară, educație civică sau care lucrează direct cu grupuri minoritare/dezavantajate.

Aceştia trebuie să stăpânească foarte bine limba engleză, să aibă vârsta cuprinsă între 25 şi 40 de ani şi să fie disponibili pentru a se implica, înainte și după terminarea internship-ului, în activităţi de organizare comunitară.

Formularul și anexele trebuie trimise până pe 15 Februarie 2017 (inclusiv) pe email la: [email protected][email protected] şi prin poştă pe adresa CeRe (Str. Slt Zaharia nr. 22, sector 1, Bucureşti). Se va lua în considerare data poştei.

Dacă sunteţi interesaţi să aplicaţi pentru acest internship, vă invităm să citiţi anunţul integral la acest link.

Persoanele care vor aplica la acest internship si respectă criteriile de eligibilitate vor fi invitate la workshop-ul de organizare comunitară din data de 25 Februarie 2017 (în Bucuresti).

Evaluarea și validarea candidaturilor vor avea loc la sfârşitul atelierului, în cadrul unor interviuri individuale.

Sursa: www.stiriong.ro

Alte articole aici