Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Noutăți  / Lumina lui Hristos luminează tuturor

Lumina lui Hristos luminează tuturor

„Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să facă oamenii fericiţi.” — Blaise Pascal

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială, Piatra Neamț, a derulat la data de 11 mai 2015 o nouă activitate în cadrul campaniei ”Lumina lui Hristos luminează tuturor”.

lumina

Inițiatorul acestei campanii este părintele director Petru Munteanu, iar cu ajutorul asistentului social din cadrul fundației, Agafia Roșu, au fost donate pachete cu lenjerii și pături, baxuri cu alimente (spaghete și lapte praf) produse igienico – sanitare (pampers), var lavabil, cărucioare cu rotile și cadre de mers.

lumina1

Beneficiarii acestor daruri sunt membrii Seminarului ”Sf. Ioan Iacob de la Neamț”, reprezentați de părintele director Ioan Mihoc, enoriașii Parohiei ”Sf. Gheorghe”  din Piatra Neamț, precum și cei din comunitatea săvineșteană: Baghiu Elena, Pleșca Elena, Chiriac Vasile, Roșu Constantin. Valoarea bunurilor donate este de 20.447 lei.

lumina2

,,Suntem încântați că reușim să dăruim din ceea ce avem. Când te uiți în jur, observi ori un chip de îngeraș, un copil, cu ochii înlăcrimați, care își dorește o jucărie sau un dulce, sau un chip trecut prin viață, ajuns la vârsta pensionării, care așteaptă o mângâiere din partea celor dragi. Ne bucurăm să le aducem o rază de lumină”, a subliniat Agafia Roșu.

Puterea de a dărui vine de la Dumnezeu, de noi depinde dacă folosim această putere.

Brîndușa Dediu

V-ar putea interesa şi următoarele articole