Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Noutăți  / Moș Crăciun nu i-a uitat nici pe participanții cursurilor de limba engleză din cadrul proiectului ”English Language Program for Youth”

Moș Crăciun nu i-a uitat nici pe participanții cursurilor de limba engleză din cadrul proiectului ”English Language Program for Youth”

 „Crăciunul, copilul meu, este dragostea în acţiune. De fiecare dată când iubim, de fiecare dată când dăruim, este Crăciun.” (Dale Evans Rogers)

Crăciunul e pentru copii cea mai așteptată sărbătoare. Și pe măsură ce creștem, îi descoperim sfințenia și veșnicia. Colindele, bradul cu steaua în vârf, steaua care nu se stinge niciodată, vestind marea bucurie şi taina îmbelșugată: Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.

Vestirea Nașterii Domnului este răspândită și de campaniile social-filantropice derulate de Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială din Piatra Neamț.

În acest sens, miercuri, 19 decembrie 2018, ajutoarele lui Moș Crăciun au ajuns și în sala de curs din cadrul Școlii I. Gervescu Săvinești la beneficiarii proiectului ”English Language Program for Youth”, finanțat de Ambasada S.U.A. în parteneriat cu Fundația Împreună Pentru Solidaritate Socială.

Directorul Fundației, părintele Petru Munteanu, împreună cu alți membri și colaboratori, a oferit cadouri participanților la proiect, iar aceștia, la rândul lor și-au încântat musafirii cu colinde în limba engleză.

Proiectul, care se află deja în a treia lună de derulare, are drept obiectiv îmbunătățirea cunoștințelor de limba engleză, precum și mai buna cunoaștere a culturii și istoriei Statelor Unite ale Americii de către un număr de 40 de copii, elevi ai Școlii Gimnaziale Comuna Săvinești.

Beneficiarii proiectului au vârste cuprinse între 9 și 15 ani și aparțin unor categorii sociale vulnerabile.

Brîndușa Albert