Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Noutăți  / O nouă serie de tabără, a X-a, a debutat la Săvinești

O nouă serie de tabără, a X-a, a debutat la Săvinești

O nouă serie de tabără, a X-a, a debutat la Săvinești

Centrul de Servicii Sociale ”Samariteanul Milostiv” găzduiește în această săptămână, 31 august – 5 septembrie 2015, o nouă serie din Tabăra de creație ”Aripi de înger”, aflată la a X-a ediție anul acesta.

Galerie Foto

După o perioadă de 10 zile, 17 – 26 august 2015, în care au călcat pragul centrului din Săvinești peste 250 de copii, săptămână aceasta nu se anunță a fi una plictisitoare pentru participanții înscriși în această serie.

SONY DSC

De dimineață, prichindeii au făcut cunoștință cu voluntarii care vor avea grijă de ei și de programul lor din această săptămână, dar și cu regulamentul care trebuie respectat pe parcursul taberei.

Plini de energie, Anastasia, Ruxandra, Teodosie, Cristina, Ruxandra – Teodora, Ștefania, Teodora, Rareș, au cântat, s-au jucat, au socializat și-au trăit din plin copilăria, acompaniați de tinerii voluntari și de Mihaela Bulai, coordonatoarea taberei din această perioadă.

,,Ne bucurăm să avem în mijlocul nostru copii atât de minunați, de zglobii, care îți amintesc cu drag de frumoasa perioadă a copilăriei, în care grijile nu existau. Astăzi, fiind prima zi din această serie, ne-am cunoscut, prin jocuri de intercunoaștere, am cântat, altfel spus, ne-am distrat. Cu toate că vacanța mare se apropie cu pași repezi de final, la Săvinești încă este o atmosferă relaxantă, de vacanță”, a mărturisit Mihaela Bulai.

SONY DSC

La prânz, copiii participanți înscriși și voluntarii au mers la Centrul social-educativ „Popasul Iubirii Milostive” unde și-au delectat papilele gustative cu preparatele pregătite cu multă atenție de bucătăresele centrului.

A doua parte a zilei a cuprins jocuri în aer liber, la umbra copacilor din parcul central al comunei Săvinești.

,,Jocurile de cunoaștere i-au distrat pe copii și i-au amuzat, dar parașuta a fost jocul care i-a surprins și i-a captivat. Spre finalul zilei, niciun copil nu voia să plece spre casă, toți doreau să se joace cât mai mult. Suntem foarte fericiți, cine mai este ca noi, ne jucăm cât e ziua de lungă și săptămâna de mare”, a evidențiat Rareș Murariu, voluntar al Fundației Împreună pentru Solidaritate Socială.

SONY DSC

Brîndușa Dediu

Mai multe articole din aceeaşi categorie aici