Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Anunțuri  / O tablă interactivă pentru clasa ta, prin Scoala Zero Waste, editia 2017

O tablă interactivă pentru clasa ta, prin Scoala Zero Waste, editia 2017

O tablă interactivă pentru clasa ta, prin Scoala Zero Waste

Școala Zero Waste” este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România. Perioada de desfășurare a competiției este 13 Martie – 12 Mai 2017.

Începând cu 13 Februarie și până în 3 Martie toate școlile din România se pot înscrie în Competiția “Școala Zero Waste” editia 2017.

La cele patru ediții anterioare au participat 390 de școli din aproape toate județele țării și din București și peste 40.000 de elevi participanți direct în competiție.

Premiul cel mare este reprezentat de o tablă interactivă oferită de Continental Romania, partener al proiectului.

Marii câștigătorii ai tablelor interactive puse în joc până acum sunt:

  • în 2016 Liceul Teoretic “Traian Vuia”, Făget, Județul Timiș,
  • în 2015 Școala Gimnazială Mihai Eminescu, Roșiorii de Vede, Teleorman,
  • în 2014 Școala Gimnazială Sf. Nicolae  Târgu Jiu, Județul Gorj,
  • în 2013 Școala Gimnazială Moșnița Nouă, Județul Timiș

Cei mai buni și implicați 5 elevi din primele 10 școli clasate vor participa la “Zero Waste Summer Camp”, tabără de educație ecologică organizată lângă Timișoara în a doua jumătate a lunii August 2017.

Dintre acești elevi vor fi desemnații câștigătorii ediției 2017 a Concursului.

Desfășurarea competiției este simplă.

Școala care acumulează cele mai multe puncte este desemnată câștigătoare. Punctele se obțin din organizarea a cat mai multor acțiuni educaționale din lista oferită de organizatori și din colectarea selectivă a mai multor deșeuri reciclabile: hârtie/carton, aluminiu, plastic/pet și altele.

Detalii suplimentare despre procedura de înscriere și desfășurarea concursului pot fi găsite pe site-ul organizatorului, www.EcoStuff.ro sau pe pagina de Facebook.

Sursa: www.stiriong.ro

V-ar putea interesa şi următoarele articole