Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Noutăți  / O zi minunată și plină de creativitate

O zi minunată și plină de creativitate

O zi minunată și plină de creativitate

Joi, 30 iulie 2015 , a avut loc o altă serie de activități educative la Centrul de Servicii Sociale “Samariteanul Milostiv” din Săvinești.

În cea de-a patra zi a Taberei de creație “Aripi de înger”, seria a VI-a, copiii au beneficiat de o lecție de rubgy, susținută de către domnul profesor Eusebiu Popa, președinte și manager al Clubului de Rugby Venus Temad din Piatra-Neamț.

Galerie Foto

01 (76)

Apoi, micuții participanți au poposit în Lunca Bistriței din Săvinești, unde au desfășurat diverse jocuri de animație.

,,Iată că săptămâna a șasea de tabără se apropie de final. Mi-a plăcut să stau cu copiii și să desfășurăm diverse activități recreative. Ca în fiecare zi, am învățat copiii să picteze, să deseneze sau să joace rugby. O altă activitate interesantă a fost  împletirea brățărilor sau jocurile în parc, care au fost primite cu emoție și bucurie.

Am mai făcut rame decorative și am fost în plimbare în Lunca Bistriței. A fost o săptămână minunată”, a menționat Chele Alexandra, voluntar în cadrul Taberei de creație “Aripi de înger”, seria a VI-a, ediția a X-a.

După ce au mâncat la Centrul social-educativ ”Popasul Iubirii Milostive” din Săvinești, copiii însoțiți de coordonatorul de tabără Andra Avasilcăi, au pășit pragul Atelierului de creație al Fundației Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești, al cărei director este părintele Petru Munteanu.

Aici au împletit brățări, au decorat rame cu semințe și au învățat cântecele.

01 (89)

,,O zi minunată și plină de creativitate. După o dimineață energică petrecută în Lunca Bistriței, am poposit la izvor, unde domnul profesor de rubgy ne-a explicat câteva dintre regulile acestui joc minunat. Apoi ne-am reîntors la atelierul de creație, unde două dintre participante, Tamara și Mara au realizat două icoane neasemuit de frumoase. Am învățat apoi să împletim brățări, pe care apoi copiii le-au purtat cu mândrie. Ziua s-a încheiat cu o activitate creativă de decorare a unor rame cu semințe”, a reliefat Andra Avasilcăi, coordonator de voluntari în cadrul Taberei de creație “Aripi de înger”, seria a VI-a, seria a X-a.

Prezent în mijlocul tuturor activităților de astăzi, Grosu Mihnea, un alt voluntar al taberei, seria a VI-a, a menționat:

,,Astăzi am mers în Lunca Bistriței, am jucat rugby și am admirat priveliștea încântătoare. După ce am mâncat, ne-am distrat în parc. Apoi am făcut brățări și rame decorative”.

01 (80)

Tabăra de creație “Aripi de înger” a ajuns în această săptămână la cea de-a șasea serie.

Activitățile educativ-recreative derulate pe toată perioada vacanței de vară vor aduna la Săvinești, copii și tineri plini de entuziasm, care își doresc să-și petreacă timpul liber într-un cadru mirific.

Alexandra G.

Mai multe articole aici