Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Anunțuri  / Participă la concursul video “A studia în Europa”

Participă la concursul video “A studia în Europa”

Studiezi în Europa și vrei să îți împărtășești experiența? Participă la acest concurs!

Ai 18 ani (sau peste) și urmezi cursurile unei instituții de învățământ superior dintr-o țară europeană? Trimite videoclipul tău până la data de 10 februarie 2017 și poți câștiga un premiu de 150 de euro!

Pentru a participa trebuie să creezi un film video de 60 de secunde în care să explici de ce ai ales să studiezi în Europa, ce te-a inspirat, provocările cu care te-ai confruntat în timpul studiilor și planurile tale.

Poți alege una dintre următoarele cinci teme:

1. Prieteni din diferite țări… prezintă în filmul tău pe unii dintre prietenii tăi străini și explică ce înseamnă ei pentru tine.

2. Formare pentru o carieră perfectă… cum te ajută experiența de a studia în Europa pentru a-ți atinge obiectivele și modul în care această experiență te va ajuta în viitor.

3. Descoperirea unor noi culturi… subliniază pasiunea de a întâlni oameni noi și de a învăța despre diferite culturi din Europa.

4. Hobby-uri și interese noi de care ai beneficiat… Vorbește despre lucrurile sau persoanele despre care ți-ai dorit să știi sau să înveți și cum acestea s-au adăugat la experiența de a trăi în Europa.

5. Viața de student… explică ce înseamnă pentru tine. Ai câteva sfaturi pentru studenții care se gândesc să studieze în Europa?

Înainte de a începe filmările, citește cu atenție termenii și condițiile de participare de pe site-ul concursului.

Fiecare participant poate trimite doar un singur film, deci asigură-te că trimiți cel mai bun video!

Trimite video aici!

Sursa: www.europa.eu

Mai multe articole aici