Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Raport Anual – 2016

Raportul Anual 2016 al Fundației Împreună pentru Solidaritate Socială cuprinde realizările pe care le-am avut, proiectele și activitățile pe care le-am desfășurat, oamenii care au contribuit la realizarea lor și multe altele.

Anul 2016 a fost unul încărcat și plin de evenimente, lucru valabil și pentru Fundația noastră.

Încheiem anul 2016 cu o mulțumire sufletească, întrucât în acest an am reușit ca împreună cu susținătorii, angajații și voluntarii noștri să sprijinim sute de copii și de tineri din județul Neamț și nu numai.

Au fost 12 luni pline, în care am derulat activități social-filantropice  pentru membrii familiilor care provin din medii vulnerabile social.

Programul gratuit de Afterschool și-a urmat cursul și în acest an, copiii fiind sprijiniţi în efectuarea asistată a temelor, în activităţi de aprofundare a cunoştinţelor, de remediere şi recuperare şcolară şi ameliorare a dificultăţilor în învăţare, de remediere comportamentală şi aptitudinală, activităţi de socializare.

Am organizat Tabăra de creație „Aripi de Înger” în șase serii, cea din perioada 17-26 august fiind gratuită, iar în Republica Moldova s-a desfășurat prima ediție, în anul 2016, tot cu titlu gratuit.

Participanții au beneficiat de activităţi de educaţie plastică, abilităţi practice sau jocuri distractive, cu scop educativ indirect.

Toate aceste lucruri au fost posibile datorită celor care ne-au fost alături: voluntari, donatori, parteneri, susținători, și dorim să le mulțumim și pe această cale.

În acest an ne-au fost alături mulți „îngeri păzitori” ceea ce ne dă încredere să mergem mai departe și să ne continuăm misiunea.

Pentru a ne continua misiunea într-un mod eficient vă invităm să ne fiți alături și în 2017 și împreună să ne aducem aportul la construirea unei vieți mai sănătoase, bazată pe educație și cunoaștere!

Mai multe articole din aceeaşi aici