Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Noutăți  / Recunoștință față de martirii neamului românesc

Recunoștință față de martirii neamului românesc

Recunoștință față de martirii neamului românesc

Sâmbătă, 21 mai 2016, de sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, a avut loc la Nemțișor, comuna Vânători – Neamț, inaugurarea unui monument închinat martirilor căzuţi pentru apărarea ţării în cel de-al Doilea Război Mondial, a cărui schiță a fost gândită și desenată de părintele arhimandrit Justin Pârvu în 2013.

pomenire

Slujba de sfințire a monumentului ridicat de Asociaţia „În Munţii Neamţului” împreună cu enoriașii Parohiei Nemțișor a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

Asociația ,,În Munții Neamului” a acordat o diplomă de recunoștință, diplomă de ctitor și o plachetă și Fundației Împreună pentru Solidaritate Socială din Piatra Neamț, ca semn de recunoștință pentru susținerea cu materiale igienico-sanitare și îmbrăcăminte, în cadrul campaniei ,,Lumina lui Hristos luminează tuturor”, derulată de fundația nemțeană.

diplo1 diplo2 diplo3

Citește mai departe

Alte articole aici