Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Anunțuri  / Stagii la Fundaţia Europeană pentru Îmbunătăţirea Condiţiilor de Viaţă şi Muncă

Stagii la Fundaţia Europeană pentru Îmbunătăţirea Condiţiilor de Viaţă şi Muncă

Stagii la Fundaţia Europeană pentru Îmbunătăţirea Condiţiilor de Viaţă şi Muncă

Stagiile la Fundaţia Europeană pentru Îmbunătăţirea Condiţiilor de Viaţă şi Muncă, Eurofound oferă posibilitatea dobândirii unei experienţe de muncă în departamentele Fundaţiei. Stagiile se derulează pe tot parcursul anului şi au o durată de 6 luni.

Perioadele de stagiu la Fundaţie se adresează tinerilor absolvenți de studii universitare.

Candidații trebuie să fi încheiat primul ciclu al învățământului universitar și să fi obținut diploma de licență sau un echivalent al acesteia înainte de data limita de aplicare.De asemenea, aceștia nu au mai beneficiat de un astfel de stagiu într-o altă instituţie europeană, sau nu au avut un loc de muncă într-o instituție europeană.

Candidaţii sunt selectaţi dintre cetăţenii celor 28 de state membre ale UE sau din țările candidate. Totuşi, poate fi acceptat şi un număr limitat de cetăţeni din ţările nemembre.

Stagiarul primeşte pe perioada stagiului un grant de 1309 euro pe lună.

Grantul acordat este în concordanță cu cele stabilite de Comisia Europeana pentru stagiari. Se acordă o alocaţie pentru călătorie şi, de asemenea, un supliment pentru stagiarii cu dizabilităţi.

Candidaţii trebuie să cunoască foarte bine una dintre limbile oficiale ale UE.

Candidaţii provenind din ţările care nu sunt membre UE trebuie să cunoască doar o limbă oficială UE. Având in vedere că engleza este limba principală de lucru a Fundaţiei, cunoaşterea acestei limbi reprezintă un avantaj.

Dacă sunt selectaţi, stagiarii trebuie să facă dovada actelor de studiu menţionate în candidatură (copii după toate diplomele menționate).

Data limită: 29 ianuarie 2017, 23:55 GMT

Mai multe informații:

Sursa: www.eurodesk.ro

Alte articole aici