Wisdom of Life

Stimați prieteni / colaboratori

Stimați prieteni / colaboratori,

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială vă invită să deveniți partenerii ei în realizarea proiectelor umanitare de care beneficiază sute de persoane. Oricine poate sprijini acum proiectele Fundației, fără niciun cost, datorită prevederilor Codului Fiscal. Acesta oferă tuturor cetățenilor posibilitatea de a sprijini activitățile comunitare umanitare prin direcționarea a 2 % din impozitul pe venit către o organizație nonprofit.

Ce înseamnă aceasta?

1. Dacă aveți venituri numai din salarii, completați cu datele dumneavoastră formularul 230 Click aici  care poate fi descărcat de pe site-ul fundației www.solidaritatesociala.ro sau de pe pagina de facebook: solidaritatesociala apoi trimiteți declarația completată la administrația financiară sau la adresa: Parohia ”Sf. Voievozi”, str. Pr. Ghe. Filip, nr. 3, comuna Săvinești, jud. Neamț.
2. Dacă aveți venituri și din alte surse, completați declarația 200. Click aici
3. Dacă formularele le aveți deja:  nu uitați să completați rubrica III puntul 2 (declarația 230) sau p.III (declarația 200) cu datele fiscale ale Fundației prezentate mai jos:

FUNDAȚIA ÎMPREUNĂ PENTRU SOLIDARITATE SOCIALĂ  |RO7933040   |   RO46 CECE NT01 30RO N099 9002

    Important!
Nu trebuie să calculați dumneavoastră 2 %  –  acest lucru este obligația administrației financiare.

Fără să înregistrați vreo cheltuială suplimentară aveți ocazia să direcționați o sumă către cei care au nevoie și să deveniți astfel unul dintre partenerii Fundației. Alegerea dumneavoastră de a fi alături de noi este demnă de încredere prin tot ceea ce am făcut și ce vom face pentru comunitate.
Misiunea Fundaţiei Împreună pentru Solidaritate Socială este de a combate marginalizarea socială prin redarea demnităţii umane, ajutorarea şi încurajarea persoanelor defavorizate din comunitate, prin solidaritate şi angajament social.
Ne propunem susţinerea comunităţii locale pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii sociale şi culturale, prin apărarea drepturilor omului şi valorilor morale creştine.
Întreaga activitate a fundației se axează pe 2 coordonate: activități social – filantropice (oferirea de hrană în cadrul unei cantine sociale, ajutoare materiale diverse) și cultural – educative (organizarea de tabere, grupuri artistice, oferirea de consiliere educațională și psihologică, organizarea de cursuri de formare în diverse domenii practice – confecționarea de lumânări decorative, patiserie, croitorie, broderie, etc.).
Toate aceste proiecte vor continua și vor fi completate de altele noi, la care aveți acum ocazia să contribuiți.
În doar câteva secunde, timpul necesar completării rubricii III punctul 2 din Declarația de impozit pe venitul global (formularul 230) sau punctului III din declarația 200, puteți decide asupra destinației unei părți din impozitul pe care oricum îl plătiți, dar, mai ales, puteți contribui la ajutorul acordat celor care au nevoie.
Doi la sută (2%) pentru proiectele Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială. Un pas mic, dar sigur, către parteneriatul în interesul comunității !
Formularele 230 și 200 pot fi descărcate și de pe www.anaf.ro sau vi le putem oferi noi.

Download formular 230: Click aici                              Download formular 200: Click aici

DONATII PRIN PAYPAL in EUR
DONATII PRIN PAYPAL in GBP
 • S-a întâmplat în 12 decembrie…
  S-a întâmplat în 12 decembrie… – 1574: S-a născut Ana a Danemarcei, soţia lui Iacob I al Angliei (d. 02.03.1619) – 1701: Un edict imperial lăsa românilor din Transilvania libertatea de a îmbrăţişa una din cele patru religii recepte (catolică, calvină, luterană şi unitariană) sau de a păstra credinţa ortodoxă – 1763: A încetat din […]
 • S-a întâmplat în 12 decembrie 1983
  S-a întâmplat în 12 decembrie 1983: A murit actorul Amza Pellea. Amza Pellea (n. 7 aprilie 1931 în Băileşti, Dolj – d. Bucureşti) a fost un actor român de teatru şi film. A fost interpretul lui Nea Mărin, binecunoscutul personaj de sorginte populară care i-a relevat atât de bine disponibilităţile pentru comedie. Dar a fost […]
 • S-a întâmplat în 12 decembrie 1936
  S-a întâmplat în 12 decembrie 1936: S-a născut atleta Iolanda Balaş-Sötern. (n.Jolán Balász); a corectat, în perioada 1957-1961, de 14 ori recordul mondial la săritura în înălţime, ridicându-l de la 1,75 m la 1,91 m; a deţinut recordul mondial (1,91 metri) între 1961 şi 1971; campioană olimpică (Roma, 1960, şi Tokyo, 1964); a intrat în […]
 • S-a întâmplat în 12 decembrie 1933
  S-a întâmplat în 12 decembrie 1933: S-a născut pictorul Viorel Mărginean; ministru al culturii în perioada 1995-1996; membru de onoare al Academiei Române.Viorel Mărginean (n. Cenade, judeţul Alba) este un pictor român, care a fost ales ca membru de onoare al Academiei Române (2006).A studiat la Şcoala Medie de Arte Plastice din Cluj şi a […]
 • S-a întâmplat în 12 decembrie 1893
  S-a întâmplat în 12 decembrie 1893: S-a născut (la Bucureşti) Edward G. Robinson, actor american de film de origine română. Edward Goldenberg Robinson (n. Bucureşti, d. 25 ianuarie 1973, Hollywood, California) a fost un actor american de origine român evreu. Institutul American de Film l-a clasat pe Robinson printre cei mai mari actori ai secolului […]