Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Noutăți  / Sesiune de informare ONG-uri – Programul de finanţare #instaredebine”

Sesiune de informare ONG-uri – Programul de finanţare #instaredebine”

La data de 22 mai 2019, Fundatia Impreuna pentru Solidaritate Sociala a fost reprezentata de directorul Ana Darie la evenimentul “Sesiune de informare ONG-uri – Programul de finanţare #instaredebine”, program sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Actiunea a fost gazduita de Muzeul Municipal din Iasi, si s-a bucurat de prezenta lectorilor Gena Calota si doamna Florea Ioana din partea Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile. Acestia au oferit detalii importante si le-au impartasit cursantilor din vasta lor experienta profesionala.

In cadrul sesiunii de informare au fost prezentate programul de finanțare, domeniile de acțiune eligibile, modalitatea de aplicare și calendarul Apelului 2 de proiecte al acestui an, precum și secțiunile cererii de finanțare, iar la final s-a răspuns întrebărilor venite din partea participanților.

Programul de finantare #instaredebine”, sustinut de Kaufland, unul dintre cei mai mari retaileri din Europa, se adreseaza  asociatiilor, fundatiilor si federatiilor care dezvolta proiecte in domeniile cultura, sport si viata sanatoasa.

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC) este o organizație neguvernamentală, independentă, înființată în anul 1994, la inițiativa Comisiei Europene. FDSC promovează o societate civilă puternică și sustenabilă, care contribuie la apărarea valorilor democratice, prin sprijinirea actorilor societății civile, mobilizarea de resurse, încurajarea unui mediu favorabil și întărirea cooperării cu celelalte sectoare.

Ca si parte a societatii civile, ne bucuram ca am avut aceasta oportunitate, iar datorita acestei sesiuni putem sa ne folosim de informatiile primite in viitor pentru a ajuta comunitatea in care ne desfasuram activitatea prin initierea de proiecte care sa contribuie la dezvoltarea acesteia.

Multumirile noastre se indreapta catre organizatori pentru initiativa si efort.

A.D.