Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Proiecte  / Acțiunea social – filantropică ”Bazar caritabil”

Acțiunea social – filantropică ”Bazar caritabil”

Fundația Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești în parteneriat cu Parohia ”Sfinții Voievozi” din Săvinești organizează în perioada iulie – septembrie 2014 un eveniment social filantropic, intitulat ”Bazar Caritabil”.

Galerie Video

Dacă dorești să achiziționezi bunuri din ceramică, ustensile pentru bucătărie, obiecte decorative şi artizanat, la prețuri convenabile oricărui buzunar, te așteptăm cu drag.

Bunuri donate de credincioșii colaboratori sunt comercializate în vederea organizării Taberei de creație ”Aripi de Înger”- tabără gratuită, aflată la ediția a IX-a în acest an – și pentru susținerea cantinei sociale ”Popasul Iubirii Milostive” din Săvinești , unde servesc zilnic masa de prânz 87 de copii nevoiași.

DSCN0610”Acest bazar caritabil are un scop nobil, acela de a ajuta câteva suflete care au nevoie de sprijinul nostru. Sunt produse de calitate, care își găsesc utilitatea în casa fiecăruia, vase pentru bucătărie, jucării, haine. Produsele le-am găsit la un preț la îndemâna oricui. Luând în considerare expresia ”Dar din dar se face Rai”, ofer atât copilului meu o jucărie cât și altui copil ocazia de a se bucura de copilărie”, ne-a spus doamna Andreea, un client fidel al bazarului.

DSCN0616Campania se află în plină desfășurare, iar până acum multe persoane au călcat pragul bazarului, situat pe Str. Mihai Eminescu, nr 26, Piatra Neamț, (lângă televizinea TVM Neamț și Direcția Agricolă Neamț).

Brîndușa Dediu

No Comments

Post a Comment