Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Armonii de primăvară

Corul Național de Camera “Madrigal” susține astăzi un concert în folosul copiilor defavorizați de care se ocupă Fundația Solidaritate și Speranța Iași!

iasi 2Acest concert este organizat de Fundația Solidaritate și Speranță Iași  în cadrul spectacolului caritabil ”Armonii de Primăvară”. Evenimentul are loc la Casa de Cultură a Studenților Iași.

De asemenea,  concertează copiii corului ”Musica Viva” de la Asociația ”Iubire și Încredere”, dirijați de doamna Daniela Doroșincă.

1897897_648093561924900_64639696_nPrezenți în sala Casei de Cultură a Studenților Iași sunt și voluntarii Fundației Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești, ce expun spre vânzare produse realizate în cadrul atelierului de creație al Centrului de Servicii Sociale ”Samariteanul Milostiv” Săvinești.

Scopul acestui eveniment este unul caritabil, fondurile obținute fiind direcționate susținerii copiilor proveniți din medii defavorizate.

photo 2Vă invităm să luați parte la acest eveniment și să vizionați produsele noastre, care pot fi un cadou deosebit oferit celor dragi.

Brîndușa Dediu

 

 

No Comments

Post a Comment