Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Uncategorized  / Cartea Vie: Dulcele, pe placul tuturor

Cartea Vie: Dulcele, pe placul tuturor

Centrul social – educativ ”Popasul Iubirii Milostive” a găzduit joi, 24 aprilie 2014, o nouă întâlnire în cadrul proiectului intitulat ”Cartea Vie”. Proiectul se derulează în cadrul parteneriatului între Fundația Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești și parohia ”Sfinții Voievozi” – Săvinești.

DSC00359

Invitatul acestei zile a fost domnul Ciprian Aursulesei, sub conducerea căruia se află laboratorul – cofetărie „Magic Cake”.

Cu o experiență de 12 ani în domeniu, încă de la început, calitatea produselor a reprezentat o prioritate pentru firma pe care o reprezintă, reflectată în alegerea riguroasă a ingredientelor și personalului, respectând – totodată – și normele europene în vigoare.

DSC00361Și-a început activitatea în ”umbra” tatălui său de la care a avut de învățat foarte multe, iar din 2002  s-a hotărât să înceapă, în parteneriat,  o activitate ”delicioasă”.

Orice lucru pe care vrei să-l faci în viață trebuie făcut din suflet. Trebuie să te regăsești în ceea ce faci, indiferent de domeniul pe care ți-l alegi. Nu trebuie să pui pe primul loc partea materială, dacă faci ceea ce îți place și pui suflet în ceea ce faci, atunci partea materială va apărea fără doar și poate”, le-a menționat domnul Ciprian Aursulesei.

Printre cei prezenți s-a aflat și părintele Mihai Meraru și doamna Brîndușa Albert, directorul de program din cadrul Fundației Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești și moderatorul acestei întâlniri, în absența părintelui Petru Munteanu.

Întâlnirea a fost una interactivă, invitatul a răspuns întrebărilor celor prezenți, curioși de toate diferențele existente între prăjitura de casă și cea de laborator – cofetărie.

DSC00364Spre deliciul copiilor, domnul Ciprian Aursulesei a dăruit Centrului social – educativ ”Popasul Iubirii Milostive” câteva cadouri dulci, produse tradiționale de Paște.

Nici copiii nu s-au lăsat mai prejos, au răsplătit bunăvoința musafirului cu o frumoasă interpretare a unei piese de teatru specifică sărbătorilor pascale, sub îndrumarea Petronelei Baghiu.

Brîndușa Dediu

No Comments

Post a Comment