Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

”Dar din dar”

Fundația Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești a primit zilele acestea vizita doamnei Liliana Șerban, consilier orientare în carieră și coordonatorul cantinei sociale ”Sf. Sava”, din cadrul Fundației Solidaritate și Speranță Iași.

DSC01680Doamna Liliana Șerban a vizitat Centrul de Servicii Sociale ”Samariteanul Milostiv”, unde s-a întâlnit cu voluntari ai Fundației Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești și a rămas impresionată de produsele realizate în atelierul de creație al fundației.

Totodată doamna Liliana Șerban, de profesie psiholog, a propus o colaborare într-un proiect care se derulează în Iași, în cadrul fundației mamă, cu persoane diagnosticate cu cancer, care participă la diverse activități artistice de lucru manual, ca tratament complementar menit să le ajute în lupta cu boala.

DSC01681Cu ocazia acestei întrevederi Fundația Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești a donat astăzi Fundației Solidaritate și Speranță Iași: haine, pampers pentru persoane vârstnice, mâncare pentru bebeluși, cereale și jucării, pentru a fi dăruite persoanelor nevoiașe aflate în evidența acesteia.

Coordonatorul cantinei sociale ”Sf. Sava”, doamna Liliana Șerban, a lansat invitația de a participa cu un stand cu lumânări și obiecte decorative, la spectacolul oraganizat pe 31 mai, la Casa Sindicatelor din Iași, spectacol susținut de tineri asistați ai fundației mamă, cu prilejul zilei internaționale a copilului.

Brîndușa Dediu

No Comments

Post a Comment