Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Uncategorized  / Educație prin cântec, joc și voie bună la Săvinești, în cadul unui proiect european

Educație prin cântec, joc și voie bună la Săvinești, în cadul unui proiect european

Vineri, 20 iunie a avut loc la Săvinești, la Centrul de copii și tineret” Hai cu noi” din cadrul Fundației Solidaritate și Speranță Filiala Săvinești un seminar de prezentare a rezultatelor proiectului ”Îndrăznește! Talentul tău poate schimba destine!” finanțat de Comisia europeană prin programul Tineret în Acțiune.

1

Galerie foto

Galerie Video

Seminarul a fost continuat de un spectacol artistic (grup vocal și dansuri populare) însoțit de o expoziție cu obiecte de lucru manual. Întregul eveniment a fost coordonat de către tineri cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani care au pregătit activitățile artistice timp de 2 luni cu copii din comuna Săvinești, dintre care o parte provin din medii sociale dezavintajate.

Scopul proiectului a fost de a dezvolta spiritul de inițiativă și antreprenoriat în rândul tinerilor, în același timp cu creșterea gradului de integrare a copiilor și dezvoltarea aptitudinilor pentru viață, atât pentru copii cât și pentru tineri.

9

La eveniment au participat reprezentanți ai Consiliului Local, directorii și cadre didactice ale Școlii Gimnaziale I. Gervescu Săvinești, reprezentanți ai parohiei Sf. Voievozi Săvinești, alte oficialități locale precum și un grup de elevi ai Școlii cu clasele I-VIII ”Al. I Cuza” din Bacău, care doresc să înceapă o colaborare de durată cu tinerii și copiii din cadrul Fundației Solidaritate și Speranță Filiala Săvinești.

În urma derulării acestui proiect se dorește continuarea activităților cu și pentru tineret, cu scopul de a stimula implicarea generației tinere în dezvoltarea comunității locale din Săvinești.

No Comments

Post a Comment