Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Uncategorized  / Fundația Solidaritate și Speranță filiala Săvinești sărbătorește anul acesta Săptămâna Națională a Voluntariatului!

Fundația Solidaritate și Speranță filiala Săvinești sărbătorește anul acesta Săptămâna Națională a Voluntariatului!

Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) este un eveniment național anual coordonat de Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat, menit sa mobilizeze cât mai multe organizații și voluntarii pe care acestea îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.

SNV Arhitect in devenire6

Fundația Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești a început această săptămână cu acțiunea ”Arhitect în devenire”, prin care voluntarii fundației au construit căsuțe pentru păsărele, pe care apoi le-au montat în parcul din comuna Săvinești.

Voluntarii vor continua joi, 15 mai, cu acțiunea ”Citește cu mine”, în parteneriat cu Căminul Cultural Săvinești, prin care se va încuraja lectura în rândul copiilor beneficiari ai fundației.

DSC01658

Ediția de anul acesta, a treisprezecea, se desfășoară sub sloganul “Recreează-te prin voluntariat!”, pentru a reflecta faptul că voluntariatul ne transformă ca oameni și ca societate și, în același timp, ne oferă trăiri și experiențe pozitive de viață.

Galerie Video

Citește și:

Fundaţia „Solidaritate şi Speranţă” sărbătoreşte prin muncă

No Comments

Post a Comment