Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Proiecte  / Încă un proiect cu finanțare prin Fondul ONG, la Săvinești

Încă un proiect cu finanțare prin Fondul ONG, la Săvinești

În perioada 1 aprilie – 30 noiembrie 2015 Fundația Solidaritate și Speranță Iași, filiala Săvinești derulează proiectul ”Vocea ta – vocea comunității” proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Vezi comunicatul de presă

vocea4Proiectul își propune îmbunătățirea gradului de integrare socială a 30 de copii și tineri din comuna Săvinești provenind din medii dezavantajate, dintre care minim 15 de etnie romă și să crească gradul de implicare în comunitate a 20 de persoane din categorii sociale dezavantajate, dintre care cel puțin 10 de etnie romă și astfel să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de trai ale unui grup de persoane care se confruntă cu situații extreme de sărăcie și excludere din comunitate.

Acțiunile întreprinse pentru atingerea acestor obiective vor fi înființarea unui Centru comunitar și organizarea de cluburi pentru toate vârstele: muzică și jurnalism radio pentru copii și tineri, gastronomie și lucru manual pentru adulți, combinate cu acțiuni de strângere de fonduri pentru cazuri sociale identificate de participanții înșiși.

Valoarea proiectului este de 13.528,80 euro, din care 11.980 euro finanțare nerambursabilă din partea Fondului ONG.

Menționăm că acesta este al doilea proiect cu finanțare prin Fondul ONG, derulat de către Fundația Solidaritate si Speranță filiala Săvinești în beneficiul persoanelor din categorii sociale dezavantajate, romi și români din comuna Săvinești.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Albert Brîndușa – coordonator proiect,

telefon: 0745 550 767

email: [email protected]

No Comments

Post a Comment