Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Uncategorized  / Măsoară timpul cu faptele tale

Măsoară timpul cu faptele tale

În perioada 15 noiembrie 2013 – 15 ianuarie 2014 în cadrul Fundației noastre se vor relua cursurile gratuite de formare în următoarele domenii: patiserie, frizerie, croitorie, deocrațiuni (lumânări, aranjamente din materiale diverse).

Ca noutate față de cursurile precedente, în această a doua ediție a proiectului nostru ”Măsoară timpul cu faptele tale” dorim să organizăm și cursuri de masaj de recuperare (fizioterapie)!

Reamintim că la cursurile deja organizate cu sprijinul donatorilor și colaboratorilor noștri (Organizaţia Umanitară Hilfe für Osteuropa Todtnau-Seelscheid e. V. Germania, Katholishe Kitchengemeinde St. Hubertus Süsterseel Germania, Fundaţia ”Ursula Honek” Piatra Neamţ, Fundația de Dezvoltare Locală ”Speranța”, S.C. Magic Cake S.R.L., RO-COM International SA, S.C. PRISI PRODS.R.L., S.C. KUBO I:C:C: SRL, ) au participat 58 de persoane din Săvinești și împrejurimi. Acestea au beneficiat în mod gratuit de instruire teoretică și practică, vizite la unități de profil specializate, iar cele 26 de participante la cursul de croitorie au primit cadou din partea Asociației Katholishe Kitchengemeinde St. Hubertus Süsterseel mașinile de cusut, pentru a putea valorifica abilitățile însușite în propria familie și pentru a putea obține venituri suplimentare cu ajutorul lor. (vezi galerie foto)

Citeşte mai mult

 

No Comments

Post a Comment