Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Uncategorized  / Parada costumelor tradiționale germane la Piatra Neamț

Parada costumelor tradiționale germane la Piatra Neamț

DSC03251În perioada 12 iunie – 15 iunie 2014 se desfășoară la Piatra Neamț cea de-a VIII-a întâlnire a membrilor Forumului Democrat al Germanilor din regiunea extracarpatică.

Moment de sărbătoare a fost ziua de vineri, 13 iunie 2014, pentru comunitatea germană din Piatra Neamț și nu numai. Voluntarii Fundației Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești au participat la parada costumelor tradiționale germane. Fundația are o relație de colaborare și prietenie cu Forumul Democrat al Germanilor – filiala Neamț de trei ani, câțiva membri ai Forumului fiind implicați în activitățile social-educative ale fundației. Doamna Augusta Jumanca, vicepreședintele Forumului Democrat al Germanilor – filiala Neamț și președinta Asociației ”Ursula Honeck” din Piatra Neamț, este de un real sprijin în activitățile social – umanitare organizate de Fundația Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești. Doamna Elena Oboroceanu, secretarul Forumului din Piatra Neamț este și directorul Taberei de creație ”Aripi de înger”, care se desfășoară anual, în perioada 17 – 26 august la Săvinești, sub patronajul fundației. Doamna Brîndușa Albert, coordonator de programe sociale în cadrul Fundației Solidaritate și Speranță – Filiala Săvinești, este membru al Forumului din Piatra Neamț.

Galerie Foto

No Comments

Post a Comment