Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Uncategorized  / Programele de formare continuă au ajuns la final

Programele de formare continuă au ajuns la final

Joi, 24 aprilie 2014, la Centrul social – educative ”Popasul Iubirii Milostive” din Săvineşti s-au desfăşurat activităţile de evaluare a participanților la programele de formare continuă din oferta proprie a Casei Corpului Didactic  Neamț.

Programele de formare continuă s-au derulat  în cadrul Programului „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, în perioada 07 – 11 aprilie 2014, program ce a fost inclus în cadrul protocolului încheiat între Fundația Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești și Casa Corpului Didactic Neamț.

DSC00337Programele de formare continuă s-au derulat  în cadrul Programului „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, în perioada 07 – 11 aprilie 2014, program ce a fost inclus în cadrul protocolului încheiat între Fundația Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești și Casa Corpului Didactic Neamț.

Participanţilor, care au absolvit aceste programe de formare din oferta Casa Corpului Didactic Neamț, li s-au acordat diplome de participare la activităţi precum:

Aplicarea tehnicilor de lucru Origami și Quiling;

Tehnici de dezvoltare a competenţelor de lectură;

Dezvoltarea abilităţilor de viaţă ale copiilor pentru o mai bună inserție socială;

Formarea cadrelor didactice pentru aplicarea metodei moderne interactive de învăţare – Firma de exerciţiu;

DSC00327Participanții la aceste programe au fost cadre didactice de la Școala Gimnazială “I. Gervescu” Săvinești și din zonă. Evaluarea finală a constat în prezentarea unui portofoliu sau a unei secvențe pe tematică abordată.

DSC00340În aceeași zi, câțiva liceeni de la Liceul Economic din Piatra Neamț, însoțiți de două doamne profesoare, au fost în vizită la Centrul social – educativ ”Popasul Iubirii Milostive”. Tinerii s-au familiarizat cu noțiunea de voluntariat și cu activitățile social – filantropice, educative care, se derulează în cadrul Fundației Solidatirate și Speranță – filiala Săvinești.

Bucuroși de musafiri, membrii trupei ”Îngerașii” au interpretat, pentru cei prezenți, o piesă de teatru dedicată sărbătorilor Pascale.

Brîndușa Dediu

 

No Comments

Post a Comment