Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Dezvoltare comunitara  / Proiect de dezvoltare comunitară la Săvinești

Proiect de dezvoltare comunitară la Săvinești

În perioada 1 iulie 2014- 28 februarie 2015 Fundația Solidaritate și Speranță Iași, filiala Săvinești derulează proiectul ”Dezvoltare comunitară prin educație și cultură” proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

fond ong

Proiectul își propune să amelioreze situația în care se află un grup format în majoritate de persoane de etnie romă, confruntat cu sărăcie extremă, condiții improprii de locuit, șomaj, excludere din comunitate.

Activitățile propuse vor urmări în principal reducerea excluziunii și ratei de abandon școlar, îmbunătățirea abilităților de viață a 30 de copii și 20 de adulți romi și români din comuna Săvinești, precum și creșterea gradului de implicare în comunitate și îmbunătățirea relațiilor dintre membrii comunei Săvinești romi și români. Aceste obiective se vor realiza cu ajutorul unui complex de activități educative, de terapie prin artă, culturale și prin acțiuni de informare, consiliere și formare profesională, precum și prin implicarea grupului țintă în activități de importanță majoră pentru comunitate alături de membri acesteia.

Valoarea proiectului este de 9.039,12 euro, din care 7.410 euro finanțare nerambursabilă din partea Fondului ONG.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Albert Brîndușa – coordonator proiect,

telefon: 0745 550 767

email: [email protected]

No Comments

Post a Comment