Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Uncategorized  / S-a lansat Centrul de copii și tineret ”Hai cu noi” la Săvinești

S-a lansat Centrul de copii și tineret ”Hai cu noi” la Săvinești

 În cadrul Fundației Solidaritate și Speranta, filiala Săvinești s-a inaugurat în data de 23 mai 2014 un Centru de copii si tineret denumit ”Hai cu noi”, în prezența voluntarilor și angajaților Fundației, a reprezentanților din partea Școlii Gimnaziale ”I. Gervescu” Săvinești și a Bibliotecii Comunale Săvinești.

 afis

În cadrul Fundației Solidaritate și Speranta filiala Săvinești s-a inaugurat, ieri 23 mai 2014 un Centru de copii si tineret denumit ”Hai cu noi”, în prezența voluntarilor și angajaților Fundației, a reprezentanților din partea Școlii Gimnaziale ”I Gervescu” Săvinești și a Bibliotecii Comunale Săvinești.

Centrul se dorește a fi un program de susținere pe termen lung a activităților de copii și tineret din comuna Săvinești și este dezvoltat în cadrul proiectului ”Îndrăznește! Talentul tău poate schimba destine!” finanțat de Comisia europeană prin programul Tineret în Acțiune.

DSC01987

Proiectul, început la 1 februarie 2014 își propune să dezvolte spiritul de iniţiativă şi antreprenoriat pentru un număr de 12 tineri din comuna Săvineşti, jud. Neamț prin implicarea în activităţi creative, culturale şi educative timp de 6 luni.

Al doilea obiectiv al proiectului este dezvoltarea unui program de susţinere a activităţilor de copii și tineret din comuna Săvineşti prin înfiinţarea unui Centru de resurse pentru copii și tineret la sediul Fundaţiei, administrat de tinerii înșiși.

”Ne dorim, după încheierea proiectului să continuăm activitățile începute de tineri (grupuri artistice de muzică, dansuri, lucru manual) într-o echipă lărgită și să diversificăm spectrul acestor activități și invităm pe această cale și alți tineri din comună să ni se alăture în cadrul activităților din proiect sau să vină cu propuneri și inițiative pentru activități viitoare”, a declarat domnul Ioan Măriuța, coordonatorul acestui proiect.

???????????????????????????????

Acest proiect este finanțat cu susținere din partea Comisiei Europene. Acest material reflectă doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informației pe care o conține.

No Comments

Post a Comment