Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Proiecte  / Seminar de informare “Fii activ! Fii creativ!”

Seminar de informare “Fii activ! Fii creativ!”

Miercuri, 12 noiembrie, la sediul Școlii Vechi din Săvinești a avut loc un seminar de informare asupra rezultatelor proiectului “Fii activ! Fii creativ!”, derulat de Fundația Solidaritate și Speranță filiala Săvinești cu sprijinul Fundației Orange.

Galerie Foto

Galerie Video

DSC_9057La seminar au participat angajați și voluntari ai Fundației, foști cursanți, participanți la proiect, reprezentanți ai autorităților locale și ai organizațiilor nonguvernamentale partenere.

În cadrul seminarului, asistentul de proiect, doamna Brîndușa Albert a vorbit despre activitățile și rezultatele proiectului, despre implicarea fundației în economia socială și a purtat un dialog cu participanții la seminar despre beneficiile pe care le pot aduce unitățile protejate atât persoanelor cu dizabilități, cât și companiilor private și întregii societăți.

Reamintim că în urma derulării proiectului, în cadrul Fundației a fost înființat atelierul protejat ”Sf. Parascheva” cu specific broderie, în cadrul căruia au fost angajate trei persoane, dintre care o persoană cu dizabilități.

No Comments

Post a Comment