Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială / Uncategorized  / Spectacol caritabil – Armonii de primăvară – Corul Naţional de Cameră MADRIGAL

Spectacol caritabil – Armonii de primăvară – Corul Naţional de Cameră MADRIGAL

afis

Fundația Solidaritate și Speranță Iași organizează în data de 2 martie 2014 spectacolul caritabil ”Armonii de Primăvară”. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților Iași, începând cu ora 17:00.

Corul Național de Camera “Madrigal” va susține un concert în folosul copiilor defavorizați de care se ocupă Fundația Solidaritate și Speranța Iași!

De asemenea vor concerta și copiii corului ”Musica Viva” de la Asociația ”Iubire și Încredere”, dirijați de doamna Daniela Doroșincă.

Prezenți în sala Casei de Cultură a Studenților Iași vor fi și voluntarii Fundației Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești, ce vor expune spre vânzare produse realizate în cadrul atelierului de creație al Centrului de Servicii Sociale ”Samariteanul Milostiv” Săvinești.

Scopul acestui eveniment este unul caritabil, fondurile obținute fiind direcționate susținerii copiilor proveniți din medii defavorizate.

Vă invităm să ne bucurăm împreună de un spectacol de excepție oferind, astfel, copiilor beneficiari ai Fundației noastre posibilitatea de a merge la școală și a crește frumos!

 

No Comments

Post a Comment